خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود
قول رئیس جمهور در نشست ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:

روحانی: شعار سال را با همه توان دنبال می‌کنیم

روحانی: شعار سال را با همه توان دنبال می‌کنیم دویست و دوازدهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه و در نخستین روز از سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس جمهور و کلیه اعضای ستاد برگزار و در این جلسه بر تلاش همه جانبه دولت تا روز پایانی فعالیت خود برای شکوفایی اقتصاد ایران با ادامه روند رو به رشد تولید و پشتیبانی و مانع‌زدایی از آن تأکید شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 21
کد خبر: ۸۱۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن روحانی رئیس جمهور در این جلسه با تشکر از تداوم توجه مقام معظم رهبری به موضوع مهم تولید در نامگذاری امسال همچون سال‌های اخیر و بیان اینکه بی‌تردید سال ۱۴۰۰ سال آغاز دوباره شکوفایی اقتصادی کشور و به ثمر رسیدن مقاومت سه ساله ملت در برابر جنگ اقتصادی دشمن خواهد بود، گفت: همه ارکان دولت بویژه دستگاه‌های اقتصادی همانطوری که در یکسال گذشته برغم تحریم‌های ظلمانه و ویروس کرونا برای مدیریت کشور و تحقق شعار جهش تولید، تلاش همه جانبه کردند، تا آخرین روز فعالیت خود با همین نشاط و پویایی به کار ادامه خواهند داد.

 

 

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، تأکید کرد: این دولت همانطوری که در یکسال گذشته با تحقق شعار جهش تولید همراه با مقاومت مردم بزرگ ایران منجر به شکست دشمن در جنگ اقتصادی شد امسال نیز همه تلاش خود را برای پشتیبانی و مانع‌زدایی از جهش تولید و تداوم روند توسعه و پیشرفت متوازن کشور انجام خواهد داد.

 

وی همچنین در این جلسه به وزیران اقتصادی و تولیدی دولت مأموریت داد در اسرع وقت برنامه‌ها و سیاست‌های عملیاتی تنظیم شده برای رفع موانع تولید و پشتیبانی و حمایت از مراکز تولیدی کشور را با سرعتی بیش از پیش دنبال کنند.

 

رئیس جمهور با اشاره به اقدامات انجام گرفته در سال گذشته برای تحقق شعار «جهش تولید»، گفت: بخشی از آنچه در سال ۹۹ در خصوص شعار سال انجام گرفت، در حوزه زیرساخت‌های توسعه‌ای کشور بوده است که اثرات آن در زندگی مردم به تدریج و در آینده مشاهده خواهد شد و رشد و آبادانی کشور در سال‌های آتی رقم خواهد خورد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی با تأکید بر دستور مقام معظم رهبری در خصوص پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید با محوریت اثرگذاری بر معیشت و زندگی مردم، افزود: در تحقق شعار امسال می‌بایست با اولویت‌بندی موضوعات مختلف مرتبط با حوزه تولیدات ضروری مورد نیاز مردم با شناسایی موانع و همچنین پشتیبانی تولید در این حوزه اقدامات سریع و فوری انجام گیرد.

 

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اولویت‌های اصلی و ضروری در زندگی و معیشت مردم، تأکید کرد: باید برای مصارف و موارد ضروری در کشور با اولویت مواد اولیه کارخانجات و تولید کالاهای ضروری تعیین‌کننده، برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه این دولت توانسته در سه سال جنگ اقتصادی بی‌سابقه و فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران در سخت‌ترین شرایط چرخ اقتصاد کشور را بگرداند و کشور را اداره کند، گفت: همه دستگاه‌ها بویژه وزارتخانه‌های اقتصادی و تولیدی موظف هستند برای تحقق شعار «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی» و همچنین تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های کلان ملی با هماهنگی حداکثری با سایر دستگاه‌ها نسبت به رفع موانع تولید اقدام نموده و به صورت ماهیانه گزارش اثربخشی اقدامات خود را به ملت ارائه کنند.

 

رئیس جمهور در همین رابطه افزایش تولید را مستلزم همکاری، اتحاد و انسجام قوای سه‌گانه و همه دستگاه‌های ذیربط و همراهی مردم در حمایت از مراکز تولیدی و کمک به رفع موانع تولید عنوان کرد و گفت: بخش خصوصی می‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند.

 

در این جلسه همچنین گزارش دستگاه‌های ذیربط همچون وزارت صمت در خصوص بازار کالاهای ضروری و مایحتاج مردم بویژه گوشت و مرغ، روغن و میوه و اقدامات انجام گرفته برای کنترل قیمت و مدیریت بازار ارائه شد.

 

رئیس جمهور با تأکید بر تداوم اقدامات در حوزه تولید، توزیع و نظارت بر عرضه گسترده کالا و کنترل قیمت‌ها، گفت: حفظ آرامش بازار و وجود هماهنگی لازم میان دستگاه‌های مرتبط با این موضوع ضروری است و رسانه‌ها نیز با اطلاع‌رسانی دقیق برنامه‌ها و اقدامات در زمینه همکاری و مشارکت گسترده مردمی را فراهم کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار